Cruise Schip Flaka

Cruise Zeilen route

Cruise Schelp

Yoga zeilvakantie (cruise), Bodrum. april 2020

Zeilen over de azuur blauwe zee. Yoga op de mooiste idylische plekjes. Voortreffelijke maaltijden. Waar yin en yang geheel in balans is.
Ben je toe aan een dosis vitamine D,plezier, frisse zeelucht ,rust en door heerlijke yoga lessen de ontspanning vinden, o?
Vanaf mei 2019 bieden wij weer een prachtige Yoga zeil vakantie .
Met onze zeiljachten maken wij mooie ontdekkingstochten langs de Turkse kust.
Zon, Zee, Zeilen en Genieten!
Voor deze vakantie heb je geen zeil of yoga-ervaring nodig

Kom met ons mee... geniet.... en laat je gedachten gaan... vrij met de wind#zee#zon#strand... 22 -29 september '18
En heerlijk moment om samen met de bemanning van Flaka cruise en yoga docente Inge Haal je te laten verwennen, Met als het motto' lichaam en geest in balans'. Een ontspannen lichaam geeft een diepere ademhaling, meer levensenergie en rust in je geest. Ruim 15jaar geeft Inge al les in verschillende soorten Yoga, Pilates, Tai Chi en Meditatie. Aan boord gaan we vooral voor de Yin Yoga gericht op de meridianen, de 5 elementen theorie. Het bindweefsel[fascia] wordt geactiveerd waardoor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen (detoxen) ontstaat. Slow flow Yoga Yin Yang om ook wat aan onze spieropbouw te werken.

Iedere dag zeilen we op nieuwe bijzondere locaties, altijd de rust en onder de bezielende verzorging van onze crew, een kapitein, de fantastische chef-kok en 2 stewards die je ultiem verzorgen. Het eten aan boord is een mix van Mediterrane wellust, uitgebalanceerd en vol met natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn vers, organisch en gekocht van lokale bedrijven. Smoothies, verse vruchtensappen, alle soorten thee, salades, vis, groenten muesli en fruit kenmerken het menu....

Gökova... The world of wonder at it's best... met de mooiste natuur en de authentieke cultuur op maar een steenworp afstand van de drukte van Bodrum... beter kan bijna niet....

Plaatsen als Öeren, Cöckertme, English Harbour, Yedi Adasi, Orak, Cleopatra Island, Kara Ada, Aquarium...., er is zo veel te zien dat een opsomming hier een dag zou duren. Laten we op reis gaan...

“I have never been on a more relaxing but yet impressive cruise like this. Wow... the breathtaking scenery, the sheer endlessnes of it all, the service, the water, the sailing... please let me come back...!”
— Jennifer Hoffman, Wilmington

Prijs, € 1.145,00 PP All inclusive*, inclusief vlucht vanaf Amsterdam retour Bodrum en luchthaven transfer.
Prijs 895 exclusief vlucht. 8 daagse reis
* Onze all inlcusive service houdt in: Alle eten en drinken, koffie, thee, fris, water, melk, (inclusief wijn en bier) aan boord (Luxe ontbijt, warme lunch, met diverse gerechten, middagborrel met hapjes, en 5 x een driegangen diner) zijn inclusief. 2 x per week eten we voor eigen rekening aan land in een restaurant naar keuze. Ook het linnen, handdoeken, omslagdoek en Yoga matten zijn aanwezig. Je hoeft, behoudens je eigen kleding, dus niets mee te nemen.
Cruise Captain
Cruise Sailing food2
Cruise Sailing Food
Dagen te gaan Dag Tijd Docent Lokatie Plaats Aanmelden

niYang Yoga Studio © 2017 docent: Inge Haal

Zijdewinde 14 Vijfhuizen 2141VB

ingebloem64@hotmail.com 06 44994034

Reageer:

Trefwoorden

Yoga

Hatha yoga

Slow flow yoga

 

Pranayama

Asanas of houdingen

Bindweefsel Fascia

 

Bandha's

Stress Ontstressen

Mediteren

 

Pilates

Yoga Portugal

Yoga,wandel, ski-retreat kaprun oostenrijk

 

Integral Eye Movement Therapie

Pilates/ yoga Yolates

covid 19

 

Zeilen Yoga en rust Vakantie

yoga Nidra