inge - niyang yoga Vijfhuizen.Online en in de studio
Nieuw op het rooster! Begin de dinsdag 07:30 met yoga of woensdag 08:00 met pilates/yoga en of de vrijdag 08:30 met pilates! Ervaar een sterker ,soepel lichaam. Deze 3 nieuwe lessen beginnen bij 3 aanmeldingen max 10. Ervaar door yoga en pilates meer energie en ontspanning ! Geef je vandaag nog op voor een vast uur in de week ruilen mag altijd! Namaste Inge

Over Inge

niYang yoga en meer

inge yoga one legged bridge
Inge Cobra 1
IngeInDress
Drijvende kracht achter niYang is Inge Haal, yoga therapeut. Na het afronden van mijn opleiding Psycho-Dynamica, sociaal pedagogisch werk, is mijn interesse in Yoga gegroeid. Motto, lichaam en geest in balans, yin&Yang, niet te veel Yin niet te veel Yang, maar niYang.
Een ontspannen lichaam geeft een diepere ademhaling, meer levensenergie en een rustige mind. Ruim 10 jaar geef ik les in verschillende soorten Yoga, Pilates, Tai Chi en Meditatie, in de regio Nieuw Vennep en omstreken.
Yin Yoga gericht op de meridianen, de 5 elementen theorie. Het bindweefsel[fascia] wordt geactiveerd waardoor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen (detoxen) ontstaat. Slow flow Yoga yin word afgewisseld door Yang houdingen/ademhalingen, wat spierversterkend werkt.

Wat yoga voor mij betekent

IngeAanMeer
IngeInZaal
Sinds mijn jonge kinderjaren was ik al bezig met de natuur. Zowel het water, de bomen, bloemen en de zon. Iedere jaar gingen we met mijn ouders op vakantie naar de bergen in Zwitserland. Van mijn moeder heb ik de bewustwording van lichaam en geest mee gekregen. Te luisteren, altijd het positieve in te zien en vooral de bescheidenheid was haar eigen. Ze volgde al yoga lessen in de jaren 1970, toen totaal onbewust voor mij, maar nu toch zo bewust mee gekregen!
Rond mijn 40ste ben ik zelf met yoga begonnen. Vanuit disbalans, veranderingen in mijn relaties, mijn werk ,verhuizen en het overlijden van een zeer dierbare. Yoga gaf mij rust en kracht. Eerst alleen maar met de houdingen, fysiek. Al snel wilde ik meer weten, waarom deze houding en wat gebeurt er in mijn lichaam, met mijn adem en mijn gedachten.
Hier is de weg, mijn Tao zoals niYang een rivier is begonnen.

Mijn motto

LesHaarlemmermeerseBos
IngeAanZee
In 2007 opent Inge haar eerste yoga klassen onder de naam Inge Yoga. Vanaf 2015 ´niYang Yoga Studio´ in Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer.
Mijn lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ik help je graag op weg naar je eigen Tao zowel Yin als Yang, zodat je je vrij en lekker in je eigen lijf als leven voelt. Meer rust in je gehele lichaam ervaart. In de lessen die ik geef staat respect voor je eigen lichaam boven alles.
Laat je inspireren door de verschillende yoga lessen. Zodat yoga ook jou een nieuwe manier van bewuster en intenser leven geeft.

Namaste.

niYang Yoga Studio © 2017 docent: Inge Haal

Zijdewinde 14 Vijfhuizen 2141VB

yoganiyang@hotmail.com 06 44994034

Reageer:

Trefwoorden

Yoga

Hatha yoga

Slow flow yoga

 

Pranayama

Asanas of houdingen

Bindweefsel Fascia

 

Bandha's

Stress Ontstressen

Mediteren

 

Pilates

Yoga Portugal

Yoga,wandel, ski-retreat kaprun oostenrijk

 

Integral Eye Movement Therapie

Pilates/ yoga Yolates

covid 19

 

Zeilen Yoga en rust Vakantie

Stoel yoga kantoor business vitaler personeel.

yoga Nidra