aanbod - niyang yoga Vijfhuizen Inge Haal
7 juli tot 21 juli is er geen les! De maanden juli en augustus onbeperkt Yoga/Pilates lessen te volgen. Sluit nu een kwartaal abonnement af van 1x per week twv 100 ipv (189 onbeperkt) en kom zo vaak als je wilt ! Begin de dinsdag 07:30 met yoga of woensdag 08:00 met pilates/yoga en of de vrijdag 08:30 met pilates! Ervaar een sterker ,soepel lichaam. Deze 3 nieuwe lessen beginnen bij 3 aanmeldingen max 10. Ervaar door yoga en pilates meer energie en ontspanning ! Geef je vandaag nog op voor een vast uur in de week ruilen mag altijd! Namaste Inge

Aanbod

Yin Yoga

Inge Cobra 2
In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Meer..

Slow Flow Yoga

Slow Yoga Flow is bewust, op het ritme van de adem, een aaneenschakeling van actieve asana"s (houdingen) neerzetten waarin de vinyasa (flow, integratie van adem en beweging) essentieel is. Het gecreeërde energieniveau wordt op peil gehouden door herhaling van de vinyasa.

YinYang Yoga

Een Yin Yang les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Waar het bij andere yogavormen vaak draait om het actief aanspannen van spieren, is het bij Yin yoga juist de bedoeling spieren zoveel mogelijk los te laten. De houdingen worden langer vastgehouden (denk aan drie tot vijf minuten) dan tijdens een reguliere yogales. Het Yin gedeelte focust zich op zittende houdingen. Het Yang gedeelte is iets actiever, ook hier houden we de asana´s langer vast waarbij gelet wordt op zowel uitlijning als ademhaling. Tijd en zwaartekracht bieden je de ruimte om op een ontspannen manier je eigen grenzen te ontdekken en verleggen. Meer..

Yoga-Wandelvakantie in de Portugese natuur

yoga wandel cascais
Even los van je dagelijkse bezigheden. Op afstand kijken naar waar je staat in het leven. Antwoorden vinden op vragen die steeds weer aan je voorbijkomen, gewoontes doorbreken. Of gewoon even helemaal tot rust komen. Ieder heeft een eigen beweegreden om zich in te schrijven voor onze ontspannende yoga retreats. In contact met de natuur en jezelf vind je meer antwoorden dan tijdens je dagelijkse beslommeringen. Meer..
yoga wandel portugal

Yoga-Skivakantie in het Oostenrijkse Kaprun

Dit Yoga/Wandelprogramma biedt jou de ruimte om inzicht te krijgen van vaste patronen en gewoonten. Meer..

Yin Yoga dag in Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer

Yin Yoga dag.
Ruim 3 uur durende Mindfull Yoga gericht op de nier energie (element water).
Voel je je moe, onrustig en lusteloos, doe mee en ervaar zelf het effect.
Meer..

Yoga en wandelen Haarlem en omstreken

begijnhof
Yoga oefeningen en meditatie Zandvoort wandeling
grotemarkt
Beste yogi´s, de yogawandelingen staan in onze agenda! Kijk of ze ook in jouw agenda passen en neem gerust mensen mee.
Een yogawandeling is een heerlijk cadeau aan jezelf. In de vrije natuur, dwars door de stad, een het bos of op het strand. Ontdek wat buitenyoga met je doet!
Voor wie?
Iedereen kan zich aanmelden voor een yogawandeling. De asana´s (oefeningen/ poses) zijn doordat er verschillende opties worden aangeboden voor iedereen toegankelijk. De enige voorwaarde is dat je een wandeling van ca. 3 uur plezierig vindt. De wandelingen worden deels in stilte gelopen.
Wanneer?
De yogawandelingen worden een keer per maand gelopen op zondagmiddag. Zie hieronder voor een uitgebreider programma.
Waar?
De wandelingen hebben steeds een ander vertrekpunt. We varieren iedere maand opnieuw. De ene keer in het bos uitkomt en de andere keer dwars door de Haarlemse binnenstad van park naar park. Ook het strand en bijzondere landgoederen staan op ons programma.
Wat kan ik verwachten?
Yogadocenten Inge Haal en Marijke Plas nemen je mee op een heerlijk avontuur. Er zijn altijd verrassende elementen ingebouwd zoals onbekende terreinen ontdekken of bekende terreinen herontdekken doordat je er met andere ogen en intentie naar kijkt. Er is altijd een horeca stop tussen de wandeling door op een plezierige locatie waar thee of koffie kan worden gedronken met iets lekkers. De consumpties zijn bij het bedrag inbegrepen.
Hoe kan ik me opgeven?
Opgeven kan via een mailtje naar info@urbanyogaincompany.nl of Inge Haal ingebloem64@hotmail.com Voor vragen telefoonnummers 06-46617220 (Marijke) 06-44994034 (Inge)
Wat neem ik mee?
Zorg dat je kleding aanhebt passend bij het voorspelde weer en goede wandelschoenen of sportschoenen. We zijn voornamelijk buiten dus kleed je daarop.
Wanneer gaat het niet door?
Onze yogawandelingen gaan eigenlijk altijd wel door. Het moet wel heel erg regenen en waaien willen we het afblazen. Is er een beetje regen verwacht dan hebben wij voor iedereen een tijdelijke regenponcho.
De kosten
We rekenen voor een yogawandeling met consumpties € 15,00
Je betaald gepast en direct bij de start.
Nb.
-De wandelingen gaan altijd door (we appen je bij echt noodweer).
-Betalen met gepast geld.
-Het tarief is inclusief 1 consumptie + iets lekkers passend bij de yogawandeling andere consumpties zijn op eigen kosten.
-Opgeven via de websites (mail) graag met telefoonnummer dan kunnen we je in de app zetten.
-Je kunt je direct na de wandeling weer uit de app terugtrekken.

Yoga zeilvakantie langs Griekse eilanden en Turkse kust

Zeilen over de azuur blauwe zee. Yoga op de mooiste idylische plekjes. Voortreffelijke maaltijden. Yoga zeilvakantie aan boord van comfortabel zeilschip in Griekenland en Turkije. Yogavakantie met twee keer per dag een yoga les op spectaculaire locaties. Zeilervaring en yoga-ervaring heb je niet nodig!

De lessen vinden plaats op het zonnedek van het schip of op het strand, zodat je meteen wat vitamine D opdoet. Je bevindt je midden in de natuur en je kan genieten van de mooiste uitzichten.

Een combinatie van yoga, bewustwording, ontspanning & relax vakantie en met de uitgebreide verzorging aan boord.

Eten en drinken aan boord

De kok zorgt 3x per dag voor zeer gezonde maaltijden, altijd met vers fruit en verse groenten etc; vegetarisch, vis en op verzoek ook vlees. Gezond eten kan heel erg lekker zijn! Gezonde hapjes en drankjes tussendoor. En dat alles geserveerd onder de heerlijke zon en ’s avonds de prachtige sterrenhemel.
Dieetwensen of eetwensen zijn geen probleem: alles wordt vers bereid.

Alles is bij de prijs inbegrepen.

Meer..

niYang Yoga Studio © 2017 docent: Inge Haal

Zijdewinde 14 Vijfhuizen 2141VB

yoganiyang@hotmail.com 06 44994034

Reageer:

Trefwoorden

Yoga

Hatha yoga

Slow flow yoga

 

Pranayama

Asanas of houdingen

Bindweefsel Fascia

 

Bandha's

Stress Ontstressen

Mediteren

 

Pilates

Yoga Portugal

Yoga,wandel, ski-retreat kaprun oostenrijk

 

Integral Eye Movement Therapie

Pilates/ yoga Yolates

covid 19

 

Zeilen Yoga en rust Vakantie

Stoel yoga kantoor business vitaler personeel.

yoga Nidra